Amemori
Anky van den Hoek
Ulicoten
06-17041708
info@amemori.nl
Elke dag van 7.00 tot 22.00 uur. Ook op zondag.
Wij bezorgen uw bloemwerk tot 50 km vanaf Ulicoten.

Anky van den Hoek

Bloemen en planten spelen een belangrijke rol in mijn leven. Geboren en opgegroeid op een kwekerij, is mijn leven gekleurd door wat de natuur ons te bieden heeft, wat we daarmee mogen doen en wat wij daar aan kunnen toevoegen.

Jarenlang werkte ik samen met mijn man in onze kwekerij. Naast de hogere tuinbouwschool heb ik de opleiding vakbekwaam bloemschikken, met als specialisatie rouwbloemwerk, succesvol afgerond.

Bloemen zijn mijn passie. Waarom juist bloemen bij afscheid? Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen in het leven van andere mensen, vooral in een periode van verdriet.

 

Mijn bloemenpassie zit niet alleen in ‘bloemen bij afscheid’. Als freelancer werk ik voor Bloemenwinkel De Iris in Den Haag, een toonaangevende, vernieuwende, inspirerende bloemenzaak en voor de Boeketterie, een prachtige, sfeervolle bloemenwinkel in een karakteristiek pand aan de Markt in Etten Leur.

 

Verder verzorg ik bloemarrangementen voor aankleding van feesten en uiteenlopende decoraties. En ik geef op verzoek workshops.